„100 de batai de inima”- Concert Cristina Isac: Joi, 7 februarie, ora 21:00

 

Tip spectacol: recital de muzica interbelica, basarabeana si ruseasca

Preturi bilete: 35 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Desfasurator:

  • 19:00-20:00: acces public in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte
  • 20:00-21:00: café concert
  • 21:00-21:45: Concert (partea I)
  • 21:45-22:00: pauza
  • 22:00-22:45: Concert (partea a II-a)
  • 22:45-23:45: café concert

Componenta:

  • Cristina Isac

CRISTINA ISAC, solista vocala, s-a nascut in Basarabia in 17 noiembrie 1972.

Este absolventa a Academiei de Muzica ʺGavril Muzicescuʺ din Chisinau, sectiunea canto, muzica usoara si jazz – promotia 1995. De asemeni este si absolventa a S.N.S.P.A. – Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana, cu , un master in domeniul stiinte politice, programul de studii Diplomatie si negocieri Internationale – 2016.

Colaboreaza cu Teatrul de Revista Constantin Tanase din 1995. A colaborat cu ARCUB, CREART, RAPSODIA ROMANA, TVR 2…A castigat Marele premiul al Televiziunii Moldova in cadrul concursului ˝Antena de Aur˝ pentru filmul Cristina Isac – Confidential si in intimitate. Videoclipul piesei Balada Marii obtine premiul international de muzica si clipuri muzicale de la Sopot. In 1994 apare albumul ˝Un dans si o lume˝ – produs in Chisinau, iar in 2008 albumul ˝E vremea sa schimb ceva˝ produs de OVO Muzic Bucuresti.

Viata cotidiana creaza liane intre ganduri exprimate prin melodiile pe care le interpreteaza. Facem cunostinta cu o femeie sensibila si dura, inteligenta si ironica, o mama si o sotie iubitoare. Gura de oxigen ce o tine in luciul vietii fiind copilul si profesia. Melodiile interpretate de Cristina Isac asta seara sunt sustinute de sensibilitatea interpretarii inchegand spectacolul.

In cadrul culturii unui popor, alaturi de limba vorbita, de traditii si obiceiuri, de religie, literatura, arta in general, face parte si muzica, ce reprezinta o adevarata ,,carte de vizita“, o importanta coordonata de identificare a unui popor sau a unei comunitati, rezultata in urma unui proces indelungat, desfasurat pe tot parcursul dezvoltarii sale istorice.

Proiectul nostru este un spectacol muzical, un produs neperisabil, care contine file de istorie, pe decade, din cei o suta de ani de istorie a Romaniei, din 1918 si pana in prezent.

Vor fi interpretate melodii celebre precum: “Zaraza”, “Vrei sa ne-ntalnim sambata seara”, “Lume – lume”, “Ce seara minunata”, “Flori de liliac”, “Bucurati-va”, “Mana birjar”, “Sub balcon eu ti-am cantat o serenade” si altele.

Va asteptam!

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: