“Natura”- Spectacol muzical Rona Hartner&Taraf: Vineri, 15 februarie, ora 21:00

Tip eveniment: spectacol muzical

Preturi bilete:  49 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Componenta: Rona Hartner & Taraful Hopa

RONA HARTNER, cea supranumita de presa din tara de adoptie (Franta) „Tornada”, este o explozie de energie si talent, contaminand instantaneu cu pofta de viata pe orice interlocutor. Insa, intotdeauna i-a placut sa considere ca seva si-o trage din ADN-ul folcloric romanesc.

Si de la „Doina din Maramures” culeasa de Maria Tanase (cu care a intrat la Academia de Teatru din Bucuresti) pana la concertele alaturi de DJ celebri precum Click, Tagada, Chantel pe plaja de la Rio sau Ibiza, intr-adevar, temele traditionale ale muzicii romanesti (de la sat sau de la oras) au fost nelipsite din repertoriul Ronei. Asa s-a nascut  firesc spectacolul integral dedicat „Pasarii Maiestre” la Centenar – NATURA, in regia lui Laurentiu Azimioara, jucat in 43 de reprezentatii la Theatre du Gymnase din Paris si inregistrat de Mosaic Music. Un spectacol in care Rona interpreta 32 de personaje din cele mai cunoscute piese ale Mariei Tanase, alaturi de muzicieni virtuosi din Balkani, stabiliti in Paris. Un spectacol de muzica, dans, teatru, emotie.

Varianta prezentata in Bucuresti pe 15 februarie, la  Restaurantul Elisabeta, alaturi de Hopa este una adaptata „Micului Paris”: nu vor lipsi piesele de rezistenta din repertoriul folcloric sau lautaresc omagiat cu aceasta ocazie

 (“Bate vantul frunzele”, “Cobzarul”, “Bun ii vinul ghiurghiului”, “Marie si Marioara”, “Cine iubeste si lasa”, “Lung ii drumul Gorjului”, “Targovistea”, “Ma dusei sa trec la Olt”, “Un tigan avea o casa”, “Ciuleandra”, “Ciocarlia”), nici interpretarea actoriceasca data pieselor de formatia artistica a Ronei dar se va lasa loc interactionarii cu publicul venit sa petreaca timp de 2 ore ca in vremurile in care …Maria Tanase canta printre noi.

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur