“Serata interbelica”- Spectacol muzical Silviu Biris: Sambata, 29 februarie, ora 20:00

 

Tip spectacol: muzica interbelica | Durata: 1h 45 min (cu pauza)

Preturi bilete: 49 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Reinviem retetele si traditiile autentic romanesti cu preparate artizanale 100% naturale de la Bacania Andreiescu, din judetul Suceava.

Componenta: Silviu Biris & Band
Desfasurator:
18:00 – 19:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
19:00 – 20:00 café-concert
20:00 – 20:45 spectacol muzical (partea I)
20:45 – 21:00 pauza
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea a II a)

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

Sambata, 29 februarie, de la ora 20:00 va invitam la o calatorie muzicala interbelica pe acordurile celebrelor melodii: Zaraza, Cel mai frumos tango din lume, Cosarul, Fetite dulci ca-n Bucuresti.

Pe parcursul calatoriei, muzica si voia buna vor fi asezonate cu preparate culinare de epoca concepute si pregatite special de Chef-ul Restaurantului Elisabeta.

Silviu Biris este un artist plurivalent care va va delecta cu un spectacol interactiv, folosindu-se in acest sens de voce, actorie, step si dans.

Pe parcursul spectacolului muzical, artistul va canta atat pe scena, cat si printre cei prezenti, invitandu-i constant la dans.

Repertoriul lui Silviu Biris cuprinde melodii celebre (asa-zisele ever-green-uri romanesti) reorchestrate si adaptate unui stil mai ”miscat”, de dans, in ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar si un colaj de tango-uri. Pe langa celebrele melodii “Zaraza”, “Uite-asa as vrea sa mor”, “Casuta noastra” sau “Cel mai frumos tango din lume”, spectatorii pot auzi si ritmurile unor melodii indragite cum ar fi “Cosarul” sau “Fetite dulci ca-n Bucuresti”.

Meniul serii va fi unul special, cei de la Bacania Andreiescu, din judetul Suceava, aduc in centrul Bucurestiului produse artizanale autentic moldovenesti, pregatite dupa retete vechi transmise din generatii in generatii, ce dateaza de la inceputul secolului al XVIII lea. Astfel, introducem in meniul nostru doar in aceasta seara preparatele lor, obtinute prin procese controlate si gatite corepunzator.

Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/Bacania-Andreiescu-2052602244954918/

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Vezi galerie foto – Serata interbelica cu Silviu Biris!

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare