“Serata interbelica”- Spectacol muzical Silviu Biris & Band: Vineri, 2 octombrie 2020 ora 21:00

 

Tip spectacol: muzica interbelica | Durata: 1h 30 min (cu pauza)
Pret bilet: 49 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Componenta: Silviu Biris & Band
Desfasurator:
19:00 – 21:00 café-concert
21:00 – 21:45 spectacol muzical

Pentru a evita orice inconvenient, accesul in sala se face cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura, dar si pentru a evita aglomeratia. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

Vineri, 2 octombrie, de la ora 21:00 va invitam la o calatorie muzicala interbelica pe acordurile celebrelor melodii: Zaraza, Cel mai frumos tango din lume, Cosarul, Fetite dulci ca-n Bucuresti.

Pe parcursul calatoriei, muzica si voia buna vor fi asezonate cu preparate culinare de epoca concepute si pregatite special de Chef-ul Restaurantului Elisabeta.

Silviu Biris este un artist plurivalent care va va delecta cu un spectacol interactiv, folosindu-se in acest sens de voce, actorie, step si dans.

Repertoriul lui Silviu Biris cuprinde melodii celebre (asa-zisele ever-green-uri romanesti) reorchestrate si adaptate unui stil mai ”miscat”, de dans, in ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar si un colaj de tango-uri. Pe langa celebrele melodii “Zaraza”, “Uite-asa as vrea sa mor”, “Casuta noastra” sau “Cel mai frumos tango din lume”, spectatorii pot auzi si ritmurile unor melodii indragite cum ar fi “Cosarul” sau “Fetite dulci ca-n Bucuresti”.

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Vezi galerie foto – Serata interbelica cu Silviu Biris!

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare