“New Vegas Show”- Concert Petru Calinescu si Maximilian Muntean: Vineri, 12 octombrie, ora 21:00

 

Tip spectacol: Concert de jazz/swing

Preturi bilete: 39 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete

Desfasurator:

  • 19:00-20:00: acces public in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte
  • 20:00-21:00: café concert
  • 21:00-21:30: Concert (partea I)
  • 21:30-21:45: pauza
  • 21:45-22:30: Concert (partea a II-a)

Componenta:
Petru Calinescu si Maximilian Muntean

“New Vegas Show” este un two-man show reprezentativ pe scena jazz/swing din Romania, care s-a afirmat in ultimii ani drept un omagiu de referinta al repertoriului “The Great American Songbook” (popularizat, printre multi altii, de solisti celebri, cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald). Este format din doi solisti profesionisti de exceptie, Petru Calinescu si Maximilian Muntean, ambii venind cu o dragoste autentica pentru acest repertoriu. Un concept exclusiv, cu accent pe eleganta si bun gust, care transpune publicul direct in anii ’40 si ’50.

Petru Calinescu a absolvit The Liverpool Institute for Performing Arts, sub indrumarea lui Sir Paul McCartney, iar Maximilian Muntean a terminat Scoala de Arta Bucuresti. Amandoi au o vasta experienta in concerte, atat in Romania cat si in strainatate. Impreuna, au participat la Concursul Eurovision 2013, ajungand pana in semifinala fazei nationale, iar cu “New Vegas Show” au avut deja numeroase aparitii la radio si TV.

Fosti colegi de scoala generala, cei doi s-au regasit dupa ani de zile si au creat “New Vegas Show”, un duo-spectacol de succes care isi propune sa captureze dragostea pentru un repertoriu nemuritor si care aduce din nou in prim plan muzica buna de altadata.

Pentru mai multe informatii despre New Vegas Show,  www.facebook.com/NewVegasShow

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Vezi galerie foto – New Vegas Show

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare