“Cuplu’ ideal”- Joi, 9 aprilie, ora 20:00

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala

Un text plin de umor, o interpretare energica si nuantata, doi tineri talentati, un limbaj fermecator si pitoresc!

Tip spectacol: Comedie | Durata: 1h10′ (fara pauza)

Pret Bilet: 35 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Autor: dramatizare dupa Ion Baiesu
Regie: Marius Gilea
Distributie: 
Adina Maria Stoica
Daniel Haralambie
Marius Gilea

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

”Cuplu’ ideal” sau cateva episoade din viata Tantei si a lui Costel. 

Daca va era dor de celebrul cuplu Tanta si Costel ii puteti vedea in actiune in noi situatii care mai de care mai amuzante. Un text plin de umor, o interpretare energica si nuantata, doi tineri talentati, un limbaj fermecator si pitoresc si nu numai atat va asteapta in sala de spectacol sa va simtiti bine pe romaneste!

Iubirea este un lucru foarte mare, chiar si dupa cativa ani de convietuire, cand farmecul primei cunostinte, al primelor tandreti si al primelor conflicte incep a se ofili putin cate putin, caci casnicia este ca un pom: daca-l ingrijesti, el da roade frumoase, daca nu, nu!  

Va lasam pe voi sa decideti ce fel de roade da casnicia dintre Tanta si Costel!

Va asteptam! Distractia garantata!!!

Share: