„Femeile din viata mea”- Joi, 25 octombrie, ora 20:00

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

O piesa despre femei moderne, complexe, sensibile, de succes, increzatoare si uneori nevrotice!

Tip spectacol: comedie | Durata: 1h 15minute (fara pauza)

Preturi bilete: 35 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Autor: Adaptare de Letitia Vladescu dupa “Femeile de Manhattan” de John Patrick Shanley

Regizor: Puiu Serban

Distributie:
-Raluca Ghervan
-Letitia Vladescu
-Irina Noaptes

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

O piesa despre femei moderne, complexe, sensibile, de succes, increzatoare si uneori nevrotice. Umorul amar este in stilul serialului “Totul despre sex”. Rhonda, Judy si Billie iau cina, timp in care iși dau seama ca, desi au carierele infloritoare, viata lor emotionala este o epava.

Rhonda tocmai s-a despartit de prietenul ei, Billie se plange ca ea si sotul ei sunt blocati in faza de “luna de miere”, iar Judy renunta la speranta de a mai intalni un barbat atragator, care sa nu fie gay. Dupa o serie de evenimente surprinzatoare si situații de un comic devastator se produc schimbari semnificative in vietile acestor fame. Un spectacle ambulant, spiritual, neasteptat si emotionant!

Share: