„Gourmet Show”- cu Chef Odette: Joi, 22 martie, ora 20:00

 

Tip spectacol: Culinar

Preturi bilete: 35 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Distributie:

  • Odette Mindruta
  • Si invitat special – Alexandra Velniciuc

Show Gourmet cu Chef Odette

-pentru cei cu gusturi fine-

Gourmet Show” este cel mai nou concept al Restaurantului Elisabeta si se adreseaza celor ce sunt pasionati de gusturi fine si arome inedite din jurul lumii!

Conceptul reuneste maiestria unui bucatar chef care va impartasi, celor prezenti, din tainele bucatariei si ii va invata prepararea meniului tematic al serii cu charm-ul unui invitat special ce va condimenta cu umor si buna dispozitie. “Gourmet Show” inseamna lectii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor si voie buna, preparate culinare delicioase pregatite chiar in fata participantilor! Cu alte cuvinte, va invitam la Restaurant Elisabeta sa “Gustam, ne distram, invatam!”.

Ce spuneti daca un bucatar chef extrem de iscusit ar pregati delicatese chiar in fata voastra invitand curiosii si…pofticiosii sa deguste? Da, va invitam la o seara de neuitat alaturi de Chef Odette si indragita actrita Alexandra Velniciuc.

In luna femeii, invatam de la doua femei de succes sa gatim preparate rapide, la indemana oricui insa extrem de savuroase.

Chef Odette este finalista cunoscutei emisiuni de cooking MasterChef. Absolventa a cursurilor Academiei Barilla, in Italia, Odette a impresionat gurmanzii, in cadrul tuturor proiectelor la care a participat, cu preparatele sale inedite.

Alexandra Velniciuc este o indragita actrita de teatru si film. Alexandra Velniciuc, familiarizata deja cu tainele bucatariei, ii va invata, pe cei prezenti, alaturi de Chef Odette preparate culinare rapide. Cu siguranta nu vor lipsi si interventiile sale pline de umor, energie si “substanta”.

Altfel spus, va asteptam la o seara de neuitat cu preparate rapide pentru femei grabite!

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: