„Gourmet Show”- cu Chef Odette: Vineri, 27 aprilie, ora 21:00

 

Tip spectacol: Culinar

Preturi bilete: 35 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Distributie:

  • Odette Mindruta
  • Si invitat special – Tania Popa

Show Gourmet cu Chef Odette

-pentru cei cu gusturi fine-

Gourmet Show” este cel mai nou concept al Restaurantului Elisabeta si se adreseaza celor ce sunt pasionati de gusturi fine si arome inedite din jurul lumii!

Conceptul reuneste maiestria unui bucatar chef care va impartasi, celor prezenti, din tainele bucatariei si ii va invata prepararea meniului tematic al serii cu charm-ul unui invitat special ce va condimenta cu umor si buna dispozitie. “Gourmet Show” inseamna lectii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor si voie buna, preparate culinare delicioase pregatite chiar in fata participantilor! Cu alte cuvinte, va invitam la Restaurant Elisabeta sa “Gustam, ne distram, invatam!”.

Ce spuneti daca un bucatar chef extrem de iscusit ar pregati delicatese chiar in fata voastra invitand curiosii si…pofticiosii sa deguste? Da, va invitam la o seara de neuitat alaturi de Chef Odette si indragita actrita Tania Popa. De aceasta data, ne lasam purtati de arome imbietoare si gusturi rafinate catre bucataria ruseasca.

Bucataria ruseasca este renumita pentru preparatele traditionale si obiceiurile perpetuate din generatie in generatie pastrandu-se neschimbata de sute de ani. Pe langa faptul ca a ramas autentica, bucataria ruseasca este una dintre cele mai colorate din lume iar simplitatea aparenta a preparatelor ascunde in realitate o adevarata opera de arta culinara. Tocmai de aceea, seara zilei de 27 aprilie, este destinata aromelor rusesti alaturi de Chef Odette si Tania Popa.

Chef Odette este finalista cunoscutei emisiuni de cooking MasterChef. Absolventa a cursurilor Academiei Barilla, in Italia, Odette a impresionat gurmanzii, in cadrul tuturor proiectelor la care a participat, cu preparatele sale inedite.

Tania Popa este o indragita actrita, originara din Republica Moldova, cu un talent actoricesc desavarsit si o voce inconfundabila. Pasionala, energica si imprevizibila, Tania Popa ne va molipsi cu dinamismul si umorul ei debordant. Cu siguranta nu vor lipsi nici interventiile sale pline de “substanta” in timp ce ii va fi ucenic devotat lui Chef Odette.

Altfel spus, va asteptam la o seara ruseasca de neuitat!

Chef Odette ne va delecta si invata sa gatim:

  • Grenki
  • Salata vinaigrette
  • Salata suba
  • Stroganoff de vita
  • Pelmeni cu branza si smantana
  • Desert Pashka

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: