“Imi place cum mirosi”- Vineri, 5 aprilie, ora 20:00

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

AVANPREMIERA

Prima productie teatrala a Restaurantului Elisabeta

Tip spectacol: Comedie |

Preturi bilete: 35 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Regie: Serban Puiu
Distributie:
Andy Hobart – Andreas Petrescu
Norman Cornell – Stefan Pavel
Sophie Rauschmeyer – Teodora Daiana Pacurar

 

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Doi barbati si o femeie in aceeasi cladire. Cred ca stii ce urmeaza. Nu. Nu stii. Adevarul e ca tu crezi ca stii ce urmeaza. Nimic nu poate fi imaginat asa cum se va intampla de fapt. Norman se indragosteste. Vrea sa o miroasa mereu pe Sophie. Dar Sophie ar vrea sa il miroasa pe Andy. Andy nu ar mirosi pe nimeni insa e nevoit sa miroasa pe toata lumea, mai ales pentru ca nu are bani de chirie, ceea ce il face sa aiba o relatie foarte apropiata cu proprietareasa.

Nu e o piesa despre dragoste. Este o piesa despre jocul dragostei. Despre fluturi in stomac, borcane de ciocolata in pantofi si piersici in cap. Despre dragostea spirituala care ii face pe oameni capabili de lucruri nebunesti pana la cea fizica si materiala care ii ajuta pe oameni sa aiba ce manca. Da, poate Norman o urmareste pe Sophie cu telescopul pe geam, dar asta nu inseamna ca e nebun. A fost o vreme cand asta insemna doar ca e nebun dupa ea.

Ce sa-ti mai spun? Sunt doi indragostiti. El de ea si ea de celalalt. Probabil ai simtit vreodata ca ai un prieten pe care iubita ta il place foarte tare si te-ai speriat. Prietenie, rivalitate,  atingeri, respingeri, amor, simturi acutizate, absolut toate ingredientele puse intr-o camera si amestecate bine.

Da, nu ti-am spus si nu voiam sa iti spun dar m-ai convins: Sophie se marita. Cu Burt Feneman. Locotenent. Acest Burt nu apare niciodata insa e teribil de antipatic. N-ai mai vazut asa ceva. De asta trebuie sa vii. Ca sa te convingi cu ochii tai ca se poate intampla. Si sa stii ce ai de facut daca ti se va intampla si tie.

“Imi place cum mirosi” este una dintre cele mai calde comedii pe care le-ai vazut. Si vei avea mereu senzatia de “deja vu”. Dar trece repede. Intr-o ora si jumatate. Sa nu uiti sa iti inchizi telefonul. Vrem sa ramana doar intre noi.

Share: