„Jazz On”- Concert Adrian Nour: Vineri, 3 noiembrie, ora 21:00

 

Tip spectacol: Concert

Preturi bilete: 49 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Desfasurator:

  • 19:00-20:00: acces public in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte
  • 20:00-21:00: café concert
  • 21:00-21:45: Concert (partea I)
  • 21:45-22:00: pauza
  • 22:00-22:45: Concert (partea a II-a)
  • 22:45-23:45: café concert

Componenta:

Adrian Nour- voce

Alexandru Borșan – clape

Ciprian Pop – chitara

Adrian Flautistu – bass

Ovidiu ”Chico” Cristian – tobe

Serile de jazz pline de vitalitatea, spontaneitatea si virtuozitatea unor solisti renumiti sunt deja o obisnuinta pentru Restaurant Elisabeta. Insa de aceasta data, va propunem un concert cu totul inedit: voce inconfundabila, charisma fascinanta, repertoriu complex si variat. Cum, inca nu ati ghicit?

Doamnelor si domnilor, pentru prima data pe scena Restaurantului Elisabeta, un virtuoz al jazz-ului si un showman impresionant: Adrian Nour.

„Jazz On” este un regal muzical-artistic in care cele mai fredonate melodii de jazz vor prinde din nou viata prin vocea impresionanta a lui Adrian Nour si abilitatile impecabile ale instrumentistilor sai (Alexandru Borsan-clape, Ciprian Pop-chitara, Adrian Flautistu-bass, Ovidiu „Chico” Cristian-tobe). Intr-o maniera rafinata si originala, cu o prezenta scenica captivanta, Adrian Nour reuseste, de fiecare data, sa ofere iubitorilor de jazz momente memorabile.

Despre Adrian Nour pot fi spuse multe, cariera sa muzicala dar si actoriceasca fiind extrem de vasta. De referinta ar fi faptul ca acesta incepe sa cante in timpul facultatii alaturi de Puiu Cretu, ca mai apoi sa devina solistul trupei „Avantgarde” si sa lanseze alaturi de ei albumul „Nu renunta”. In 2013 participa la „Vocea Romaniei” si ajunge pana in finala concursului. In prezent, performeaza pe marile scene din Romania unde muzica si talentul sau actoricesc se imbina intr-un mod absolut incantator.

Haideti alaturi de Adrian Nour la o seara de jazz autentic, vineri, 3 noiembrie, ora 21:00!

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Vezi galerie foto – Jazz on!

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare

Share: