Arta

JOI 29 FEBRUARIE 2024
20:00
Restaurant Elisabeta
Arta
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru actori, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

O satiră inteligentă despre subiectivitatea artei, dar și a prieteniei. Sau: O satiră inteligentă despre limita artei, dar și a prieteniei.

Regie: Raluca Ghervan
Tip spectacol: 
comedie

Distributie:
Serge: Raoul Alexis Ipate
Marc: Florin Negrean
Yvan: Benedek András

Pret Bilet: 50 lei

Sinopsis

Achizitionarea unui tablou alb, cu dungi albe pe un fond alb, pune la grea incercare prietenia dintre Marc, Serge si Yvan. Dialogul nesfarsit intre 3 barbati, care ironizeaza societatea contemporana si ilustreaza absurditatea mondenitatii, poate fi privit si in cheie dramatica, dar si in cheie comica.

Spectacolul “Arta” este despre prietenie, despre tovarasia dintre barbati, despre competitie, dar si despre societate si felul in care am ajuns sa ne raportam la arta si valori.

Spectacolul face parte din conceptul „Pofta de teatru”, in care „gurmanzii” pot savura comedii originale, in timp ce se bucura de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comanda de mancare se va prelua cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram