Crima la cina

vineri 14 ianuarie 2022
21:00
Restaurant Elisabeta
Crima la cina
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Comedie politista cu iz suspicios: criminalul este pe scena? Sau printre spectatorii aparent nevinovati?

Tip spectacol:politist interactiv cu muzica live si dans
Durata: 2h (fara pauza)

Distributie: 
Diva – Luiza Cobori
Modista Vera – Maria-Magdalena Chihaia
Majordomul Jiji – Andrei Bratu/David Mircea Ionescu
Fratele Jorj – Costin Sforaru/Mihnea Nicolau
Vecinul Laurence – Razvan Rotaru/Bogdan Iacob
Vaduva  Neagra – Beatrice Peter/Rucsandra Nelepcu
Recuperatorul –Sebastian Petrovici
Pianist – Catalin Raducanu

Pret Bilet: 49 lei

Sinopsis

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic, se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta, nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, accesul in sala se face cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura, dar si pentru a evita aglomeratia. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

Cunoasteti conceptul de umor „Haute Couture”? Da? Perfect! Atunci stiti ce portie de ras, actiune si suspans va asteapta. Nu? Haideti sa aflam impreuna. Cum ar fi…sa fiti invitat la cina iar dupa cateva pahare cu prietenii sa deveniti partas la o crima misterioasa? Musafir sau criminal? Pe ritmuri de muzica si dans vom analiza impreuna toate detaliile pline de umor, cu un singur scop: Sa ne destindem in timp ce ne alegem criminalul. Prin vot! De ce? Pentru ca protagonistii vor incerca in fel si chip sa va cumpere increderea intr-o comedie politista spumoasa si plina de elemente neprevazute. Atmosfera interbelica a acestui spectacol interactiv, va ajuta cu siguranta sa va depistati flerul de detectiv. Ce alegeti sa fiti? Detectiv sau poate chiar suspectul principal?

Share: