The cuban project

vineri 21 ianuarie 2022
20:30
Restaurant Elisabeta
The cuban project
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Tip spectacol: Seara cubaneza cu muzica live si dans
Producător: Secada Production
Componenta artistica:
Omar Secada – voce & pian
Alexander Himely (El Niño) – percutie & voce
Rafa de Cuba – voce
Durata: 1h 30min (cu pauza)
Desfasurator:
19:00 – 20:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00 – 20:30 deschidere eveniment cu DJ 
20:30 – 21:00 spectacol (partea I)
21:00 – 21:15 pauza
21:15 – 22:00 spectacol (partea a II a)

Pret bilet: 69 lei

Sinopsis

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

The Cuban Project este un proiect dedicat muzicii traditionale cubaneze (Cha cha, Bolero, Son Cubano, Salsa cubana), care te va duce intr-o calatorie prin Cuba anilor ’30 – ’80 cu ajutorul celor mai cunoscute hituri (“Chan Chan”, “Guantanamera”, “Oye como va”, “Besame mucho” etc.). Componenta artistica a serii  este alcatuita din  Harvis (vocea si trompeta), El Niño (vocea si percutie) si Omar Secada (voce si pian) 

Invitam toti curiosii si iubitorii de muzica si traditie cubaneza sa ni se alature la acest spectacol special cu muzica autentica, dans si voie buna.

Share: