D`ale carnavalului

MARTI 28 MAI 2024
20:00
Restaurant Elisabeta
D`ale carnavalului
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru actori, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

Tu sub ce masca te ascunzi?

Autor: Ion Luca Caragiale

Regie: Serban Puiu
Tip spectacol: comedie

Distributie:
Nae Girimea: Costin Sarateanu
Iancu Pampon: Ioan Ampleev
Mache Razachescu: Alexandru Anton
Un Catindat: Costinel Antone
Iordache: Andrei Rosz/Cristian Radu
Un Ipistat: Raoul Alexis Ipate
Mita Baston: Elena Asofiei/Alia Maria Andrei
Didina Mazu: Ioana Lazar

Pret Bilet: 25 lei

Sinopsis

Mastile de bal isi dau intalnire la marele carnaval din sala Restaurantului Elisabeta. Tinerii actori, coordonati de Serban Puiu atat in calitate de regizor, cat si de profesor, dau viata triunghiurilor amoroase pline de haz si de necaz din celebra comedie semnata de Caragiale.

“D’ale carnavalului” este tragedia Didinei Mazu, razbunarea Mitei Baston, drama amantilor prinsi in joc – toate, intr-o comedie de situatie, caracter si moravuri.

Spectacolul este o productie a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” din Bucuresti.

 Ultima comanda de mancare se va prelua cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului

Share:
Facebook
YouTube
Instagram