Seara machedoneasca cu Steaua di Vreari

VINERI 13 OCTOMBRIE 2023
21:00
Restaurant Elisabeta
Seara machedoneasca cu Steaua di Vreari
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru artiști, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. 

Muzica machedoneasca

Durata: 1h 45min (cu pauza)

Cu:
Dani Peanci – solist vocal&chitara bas
Mitica Calagi – chitara
Cristi Zica – armonica
Andrei Crutu – clape
Nicu Peanci – backing vocals

Pret Bilet: 79 lei

Sinopsis

Una dintre cele mai indragite formatii de muzica armaneasca vine pe scena Restaurantului Elisabeta.

Cei 25 de ani de activitate ai grupului Steaua di Vreari inseamna 20 de albume inregistrate si sute de evenimente sustinute in fata a mii de oameni. Membrii trupei – Dani Peanci (solist vocal & chitara bass), Mitica Calagi (chitara), Cristi Zica (armonica), Andrei Crutu (clape) si Nicu Peanci (backing vocals) – s-au remarcat in lumea machidonilor prin colaborarile pe care le-au avut de-a lungul timpului. Una dintre cele mai importante este aceea cu Gicu Coada, unul dintre cei mai apreciati artisti in randul armanilor de pretutindeni, dar si cu Elena Gheorghe, cunoscuta cantareata de origine armana.

Pregateste-te pentru o seara in care ritmurile, dansul si voia buna vor fi de-a dreptul molipsitoare – alaturi de Steaua di Vreari.

Ultima comanda de mancare se face cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului, asa ca iti recomandam sa vii cu cel putin o ora inainte de inceperea spectacolului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea spectacolului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram