„Michelle- One Woman Show”- Vineri, 17 noiembrie, ora 20:00

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

“Michelle” este un nou concept, prin care se reda dubla personalitate a personajului, imbinate intr-un mod armonios prin teatru si dans.

Tip spectacol: comedie | Durata: 1h15 (fara pauza)

Pret Bilet: 39 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Autor:  adaptare după “Un apartament la Paris”

Regizor:  Dimitri Bogomaz

Coregrafie: Daniel Dobre

Distributia: Maria-Magdalena Chihaia

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

“Michelle” este un nou concept, prin care se reda dubla personalitate a personajului, imbinate intr-un mod armonios prin teatru si dans. Michelle prezinta personajul, care pe ea a marcat-o foarte mult si in care se regaseste intru totul, crezand chiar ca a fost ea intr-o viata anterioara. Marthe este o binecunoscuta demimondenta de la Paris, care a sucit mintile celor mai importanti barbati din inalta societate si le-a facut invidioase si chiar geloase pe prietenele si pe sotiile lor.

Acest spectacol este o adaptare dupa un bestseller american “Un apartament la Paris” de Michelle Gable.

Share: