„Probleme la mansarda”- miercuri 20 octombrie 2021 Ora 20:00

Un cabinet de psihiatrie, un medic binevoitor, dar destul de tipicar, pastilute roz si albastre, o tarantula si doua paciente numai bune de internat!

Autor: Geo Visan
Regie: Tania Popa
Muzica: Liviu Elekes

Distributie: 
Hilda von Ribbentrop – Tania Popa
Vera Nicolesco – Victoria Dicu
Dr. Psihiatru Paul Negacevsky – Adrian Nour

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana se obtine un produs omogen, urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

Sinopsis

Dupa incredibilul succes al piesei “Ghici cine te suna?!”, prima productie sub directiile regizorale ale Taniei Popa, aceasta pune in scena un nou spectacol, o comedie delicioasa cu un final neasteptat – “Probleme la mansarda”. Textul ii apartine lui Geo Visan, iar din distributie fac parte actorii Tania Popa, Victoria Dicu si Adrian Nour. 

„Eu o sa numar pana la 5, iar cand voi termina, tu vei fi perfect relaxata!” … sau poate nu! Pare ca toate cursurile si practica din lume nu l-au pregatit pe doctorul psihiatru Paul Negacevsky pentru ceea ce urmeaza. Hilda si Vera, pacientele sale, sunt doua cazuri numai bune de… internat. Printre pastilute roz si albastre, acestea cauta solutia tuturor problemelor lor in mansarda de pe strada Albastrelelor numarul 7, in cabinetul lui Paul. Sau poate chiar ele sunt problema!

Daca v-am facut curiosi, va invitam miercuri, 20 octombrie, de la ora 20:00, la comediei “Probleme la mansarda”. Se anunta un spectacol demential de savuros!

Share: