“Russian Night”- Spectacol muzical Tania Popa: Vineri, 27 noiembrie 2021, Ora 20:00

Tip spectacol: muzica ruseasca | Durata: 1h 30 min (fara pauza)

Pret Bilet: 49 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete
Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Componenta:
Tania Popa – voce
Marian Hancu – pian

Pentru a evita orice inconvenient, accesul in sala se face cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura, dar si pentru a evita aglomeratia. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

Sinopsis

Era o vreme, nu foarte demult, in care cultura interbelica romaneasca era vizibil atinsa de influente rusesti. Sa ne intrebam bunicii daca exista biblioteca fara vreun Dostoievski sau Puskin, concert de Opera fara vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde sa nu se danseze macar vreun Kazachok.

O muzica ce nu necesita prea multe prezentari. Oricine stie ca ascultand muzica ruseasca te poti trezi plangand sau fredonand (chiar nestiind versurile), te poti trezi dansand sau pur si simplu razand. Muzica ruseasca te incarca cu un sir nesfarsit de sentimente. De fapt asta si trebuie sa se intample atunci cand asculti muzica in general! Sa ne umplem de bucurie, melancolie si veselie alaturi de inconfundabila voce a indragitei actrite Tania Popa, care a cucerit cu talentul sau inimile publicului.

Sambata, 27 noiembrie, de la orele 20:00, Restaurant Elisabeta va asteapta cu portile deschise pentru a va bucura de recitalul  “Russian Night”, cu cantece traditionale rusesti, dans si voie buna, in compania Taniei Popa si a pianistului Marian Hancu.

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur