„Seara boiereasca”- vineri, 30 octombrie 2021 Ora: 20:00

 

Tip spectacol: muzica populara, lautareasca si din folclorul interbelic  |  Durata: 1h 30 min (fara pauza)
Pret bilet: 49 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete

Componenta:
Maria Buza
Taraful George Patrascu

Pentru a evita orice inconvenient, accesul in sala se face cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura, dar si pentru a evita aglomeratia. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

Sambata, 30 octombrie, de la ora 20:00, Restaurant Elisabeta va asteapta sa petreceti o seara minunata alaturi de o voce de exceptie, acompaniata de acordurile unice ale talentatilor instrumentisti din Taraful George Patrascu.

Daca inca nu v-ati dat seama despre cine e vorba, va spunem noi,  inegalabila artista Maria Buza, impreuna cu taraful George Patrascu, revin pe scena Restaurantului Elisabeta.

Personalitate artistica unica, Maria Buza este renumita atat pentru recitalurile ei inspirate din muzica populara si lautareasca din folclorul vechilor Bucuresti (de la inceputurile secolului XX), precum si pentru talentul actoricesc de exceptie, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie, atat pe scenele teatrului romanesc cat si in cadrul diverselor emisiuni televizate cunoscute.

Restaurant Elisabeta, cladire monument istoric, creaza o atmosfera eleganta, ce duce cu gandul la fastul si opulenta perioadei „ belle epoque”. Interioarele spatioase ale Restaurant Elisabeta gazduiesc periodic evenimente si serate ce amintesc de vremuri demult apuse ale Micului Paris.

O astfel de serata va avea loc si in data de sambata, 30 octombrie, de la ora 20:00, la Restaurant Elisabeta, unde va invitam sa va lasati incantati de glasul inconfundabil si de carisma inegalabila a Mariei Buza, acompaniata de instrumentistii talentati din taraful George Patrascu. Va vor incanta atat cu melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex: Maria Tanase, Gil Dobrica etc.) cat si originale.

Va asteptam cu mare drag spre a ne bucura impreuna de o serata dansanta ca pe vremurile Micului Paris!

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: