„Sway me more!”- Spectacol muzical Mirela Vaida & Band: Vineri, 24 ianuarie, ora 21:00

 

Tip spectacol: muzical | Durata: 1h 45 min (cu pauza)

Pret bilete: 59 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete

Sarbatorim cei 7 ani de la lansarea Restaurantului Elisabeta cu premii de la Nissa!
(regulament tombola)

Componenta muzicala:
Mirela Vaida & Band
Desfasurator:
19:00 – 20:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00 – 21:00 café-concert 
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea I)
21:45 – 22:00 pauza
22:00 – 22:45 spectacol muzical (partea a II a)

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

“Sway me more” este un titlu pentru o muzica de ascultat, o muzica cu emotie, de suflet, cu mesaj, de stare. Repertoriul este format din piese in limbi straine cat si romanesti, pentru ca data de 24 ianuarie are o conotatie speciala pentru istoria noastra si pentru Marea Unire. Spectacolul va fi acustic, fara volum mare, fara rezonante puternice,  fara batai de toba, un spectacol de ascultat pentru oamenii care vor sa vina, sa se rupa putin de atmosfera de la munca, din oras, de zgomot, de factorii de stres. Ne dorim ca cei care vin sa stea de vorba ei cu ei, ei cu noi, prin intermediul muzicii, timp de doua ore in care sa se bucure de bucatele atent preparate de la Restaurant Elisabeta, sa bea un vin sau un pahar de sampanie, si sa ne asculte, sa cante cu noi, sa ne aplaude si, de ce nu, sa si danzeze.

Mirela Vaida va propune o seara frumoasa ca intre prieteni.

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: