„Te cunosc din mahala”- Spectacol de muzica lautareasca: Vineri, 10 septembrie, ora 21:00

 

Tip spectacol: muzica lautareasca | Durata: 1h 30 min (fara pauza)

Pret Bilet: 49 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete
Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Producator: Gioni Nedelcu
Componenta muzicala:
Nicu Costache Manson
Taraful “Specialistii”

Desfasurator:
19:00 – 21:00 café-concert
21:00 – 22:30 spectacol muzical

Pentru a evita orice inconvenient, accesul in sala se face cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura, dar si pentru a evita aglomeratia. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

V-am pregatit un spectacol inspirat din trecut, unde muzica lautareasca rasuna in mahalalele Bucurestiului. Ne intoarcem in timp si plasam totul intr-un cadru interbelic, cand consacratii Marin Teodorescu, Romica Puceanu, Maria Tanase, Dona Dumitru Siminica si Maria Lataretu cantau si incantau inalta societate si nu numai. In cadrul acestui Show, voci actuale celebre ale muzicii lautaresti vor interpreta cantece nascute in mahalalele Bucurestiului. Vor imita voci celebre ale muzicii lautaresti pure.

Vor readuce la viata, asadar, cantareti consacrati ai secolului trecut din frumoasa perioada interbelica, iar voia buna si distractia vor fi definitorii. In fiecare seara cand ne vom aduna in “mahalaua” noastra eleganta, ne vom distra si vom petrece in stil interbelic, iar dupa cum v-am obisnuit deja nu vor lipsi delicatesele si bauturile specifice.

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: