„That’s amore”- Spectacol muzical Ad Libitum Voices: Vineri, 14 februarie, ora 21:00

Tip spectacol: romante, cantonete, lieduri | Durata: 1h 45 min (cu pauza)

Pret bilet: 189 lei (include biletul de intrare si meniul tematic) | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Componenta muzicala:
Tiberius Simu
Sergiu Coltan
Vlad Morar
Cristian Ignuta

Desfasurator:
19:00 – 20:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00 – 21:00 café-concert 
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea I)
21:45 – 22:00 pauza
22:00 – 22:45 spectacol muzical (partea a II a)

Pret bilet: 189 lei (include biletul de intrare si meniul tematic)
Pretul nu include taxa de 10% reprezentand serviciile ospatarilor

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

Iubirea se sarbatoreste la Restaurantul Elisabeta alaturi de romanticii incurabili de la Ad Libitum Voices, cu melodii emotionante si atmosfera ce te imbie la dans si voie buna. Cei patru promit un show dinamic, plin de pasiune, dedicat tuturor indragostitilor. Dar surprizele placute nu se termina aici, pentru ca noi am pregatit un meniu tematic, delicios, special conceput pentru romanticii incurabili.


Grupul Ad Libitum Voices, infiintat in noiembrie 2012, la Cluj-Napoca, este unul dintre putinele grupuri vocale din Romania ce adopta stilul pop-opera.

Acest stil, pop-opera, este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cantece pop cunoscute in maniera operei sau operetei. De asemenea, asa cum se intampla frecvent, pop-opera poate imprumuta cantece, arii, fragmente, motive din opera si muzica clasica pentru a le converti intr-o interpretare stilizata in stilul pop, al muzicii usoare.

Termenul muzical „ad libitum„, corespondentul italienescului “a piacere”, ce defineste libertatea in interpretarea unui fragment muzical, l-au considerat ca fiind unul ce descrie cel mai bine activitatea lor artistica, atat prin diversitatea repertoriului ales cat si prin faptul ca isi pun amprenta personala asupra pieselor abordate.

Trupa este formata din doi tenori,  un bariton si un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar si Cristian Ignuta. Absolventi ai Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogata activitate artistica, ei sunt colaboratori activi ai Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, dar si ai altor institutii artistice din tara.

In ultimii ani, Ad Libitum Voices s-a bucurat de o bogata activitate concertistica, evoluand in Cluj pe scenele Operei Nationale Romane, la Casa de Cultura si pe scenele in aer liber ale festivalurilor Jazz in the Park si Cluj Symphony Experience, la Teatrul de Arta din Deva, in Galati, Bistrita, Targu Mures, Oradea, la Filarmonica din Botosani, Teatrul „Aurel Manea” din Turda si multe altele.

Meniu 

Prosecco Welcome

Antreu 

Foie Gras cu sos de portocale

Carpaccio de vita cu sfecla rosie

Terina de ardei copt cu branza

Andive cu mousse de gorgonozola cu nuca

Tartar de somon

Quiche lorraine

Fel principal (la alegere):

Pulpa de rata confiata, servita cu varza rosie caramelizata si sos de portocala

Rulada de porc cu ciuperci si mix de salata verde cu honey lemon vinaigrette

Rulada de curcan in stil interbelic

Duet de ton cu pastrav si buchet de legume

Vol au vent de pui

Desert

Sweet Valentine’s Cake

Chifle calde cu unt

Pretul nu include taxa de 10% reprezentand serviciile ospatarilor.

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: