„Viata e frumoasa”- Spectacol muzical Ianna Novac: Vineri, 31 ianuarie, ora 21:00

 

Tip spectacol:  spectacol muzical

Pret Bilet: 55 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Componenta:
Ianna Novac si Cvartetul Passione

Desfasurator:
19:00 – 20:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00 – 21:00 café-concert 
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea I)
21:45 – 22:00 pauza
22:00 – 22:45 spectacol muzical (partea a II a)

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

Ianna Novac impreuna cu Cvartetul Passione revin pe scena Restaurantului Elisabeta.

Artista, Ianna Novac, este singura soprana pop opera din Romania care abordeaza cu usurinta trecerea de la stilul pop la opera. Aceasta se bucura de succes atat in tara cat si in strainatate fiind difuzata pe unul dintre cele mai importante canale tv muzicale si singurul pop opera din lume (Classical music Tv), cu sute de spectacole la activ sustinute pe marile scene din lume (Italia, Franta, Arabia Saudita, Germania, Ungaria, Belarus, Rusia, Grecia, Republica Moldova, Ucraina).

Va invitam la specatolul  „Viata e frumoasa”, un omagiu adus vietii traite cu bucurie si pasiune, prin care artista isi propune sa va reaminteasca tot ce este important in viata.

Repertoriul ales, pop-opea, muzica de film, canzonete si tarantele siciliene dar si muzica romaneasca, toate interpretate intr-o maniera proprie, te va introduce intr-o stare de bine, de visare.

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Share: