D`ale Micului Paris – Bal interbelic

SAMBATA 18 FEBRUARIE 2023
18:30
Restaurant Elisabeta
D`ale Micului Paris – Bal interbelic
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Tip spectacol: BAL ANIVERSAR 10 ANI DE LA DESCHIDEREA RESTAURANTULUI
Scenografie si concept: Roxana Radut

Componenta artistica:
Vasile Calofir – MC

Cafe concert
Elvis Buruiană – acordeon

Jazz opening
Sorina Rotaru – voce
Alexandru Olteanu – pian

Madalina Coca – voce
Sorin Zlat – pian

Maria Buza si Taraful George Patrascu

DJ SONY

Dansatori:
Stefan Rebeja si Roxana Niculae

Pret Bilet: 300 lei (acces la eveniment si cina speciala)

*In pretul biletului nu sunt incluse bauturile
*In pretul biletului nu sunt incluse serviciile ospatarilor si ale bucatariei

Tip spectacol: BAL ANIVERSAR 10 ANI DE LA DESCHIDEREA RESTAURANTULUI

Componenta artistica:
Vasile Calofir – MC

Cafe concert
Elvis Buruiană – acordeon

Jazz opening
Sorina Rotaru – voce
Alexandru Olteanu – pian

Madalina Coca – voce
Sorin Zlat – pian

Maria Buza si Taraful George Patrascu

DJ SONY

Dansatori:
Stefan Rebeja si Roxana Niculae

Pret Bilet: 300 lei (acces la eveniment si cina speciala)

*In pretul biletului nu sunt incluse bauturile
*In pretul biletului nu sunt incluse serviciile ospatarilor si ale bucatariei

Sinopsis

Aniversam 10 ani de la deschiderea restaurantului, asa ca dam o mare petrecere cu staif si surprize, care va tine toata noaptea!

Sambata, 18 februarie, incepand cu ora 18:30, te asteapta:

– muzica live – cafe-concert, jazz, muzica frantuzeasca si, apogeul serii, muzica lautareasca autentica

– un meniu spectaculos, inclus in pretul biletului (aperitiv+fel principal+desert)

– un DJ care va remixa cele mai celebre cantece ale Micului Paris

– actori, cantareti si dansatori profesionisti, care vor transforma restaurantul intr-un salon desprins din Bucurestiul interbelic

– concursuri, in urma carora ai sansa de a castiga obiecte ce-ti vor aminti de balul Restaurantului Elisabeta.

DRESS CODE

Pentru a intra in lumea Bucurestiului interbelic, iti recomandam o tinuta inspirata din moda anilor ‘20-’30.

Meniu „D’ale Micului Paris”

Varieté d’amouse-bouche (selectie de 8 aperitive)

Fel principal, la alegere

  • Rata „french cancan” (pulpa de rata confiata, servita cu piure de mazare si sos de fructe de padure)
  • Le plat de la mer (file de somon, servit cu creveti si orez)
  • Muschiulet de porc „sous vide” cu arome orientale (Muschiulet de porc in crusta de fistic, cartofi gratinati, mix de salata verde)

Desert Moulin rouge

Share:
Facebook
YouTube
Instagram