D`ale Micului Paris – Bal interbelic

SAMBATA 18 FEBRUARIE 2023
18:30
Restaurant Elisabeta
D`ale Micului Paris – Bal interbelic
Ultimele bilete


Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Parteneri oficiali

TUDOR

Excellence through Elegance

stil-diamonds-casa-de-bijuterii-banner

True Love for Diamonds

Tip spectacol: BAL ANIVERSAR 10 ANI DE LA DESCHIDEREA RESTAURANTULUI
Scenografie si concept: Roxana Radut

Componenta artistica:
Vasile Calofir – MC

Cafe concert
Elvis Buruiană – acordeon

Jazz opening
Sorina Rotaru – voce
Alexandru Olteanu – pian

Madalina Coca – voce
Sorin Zlat – pian

Maria Buza si Taraful George Patrascu

DJ SONY

Dansatori:
Stefan Rebeja si Roxana Niculae

Pret Bilet: 300 lei (acces la eveniment si cina speciala)

*In pretul biletului nu sunt incluse bauturile
*In pretul biletului nu sunt incluse serviciile ospatarilor si ale bucatariei

Sinopsis

Eleganţa, extravaganţa şi bunul gust sunt cuvintele de ordine la balul “D’ale Micului Paris”.

Sâmbătă, 18 februarie, Restaurantul Elisabeta îşi deschide porţile pentru balul „D’ale Micului Paris”, un eveniment care lansează seria de baluri tematice din superbul palat interbelic aflat în centrul Bucureştiului. Evenimentul este dedicat aniversării a 10 ani de la deschiderea restaurantului. Nenumăraţi actori, cântăreţi şi dansatori vor lua parte la o petrecere elegantă, care va celebra istoria Micului Paris, aducând-o în contemporaneitate. Astfel, participanţii au şansa de a-i cunoaşte mai îndeaproape pe artiştii admiraţi în spectacolele Teatrului Elisabeta.

Începând cu ora 18:30, participanţii sunt aşteptaţi în sala Restaurantului Elisabeta cu un program artistic distins, care îi aduce împreună pe Sorina Rotaru, Alexandru Olteanu, Mădălina Coca, Sorin Zlat, DJ Sony, Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu.

Programul muzical va fi completat de un meniu special, asortat cu eleganţa locului, dar şi de apariţiile MC-ului Vasile Calofir, care va interacţiona cu spectatorii pe tot parcursul evenimentului. Tot el va organiza concursuri tematice, în urma cărora participanţii au şansa de a câştiga premii admirabile, oferite de partenerii noştri – Tudor. Personal Tailor şi Stil Diamonds.

Tudor. Personal Tailor este un brand românesc ce aduce în prim-plan conceptul britanic de consiliere vestimentară și croitorie privată, şi este şi consilierul în ceea ce priveşte dress code-ul recomandat participanţilor. Domnii şi doamnele sunt invitaţi să aleagă ţinute inspirate din anii ’20-’30 – fie că este vorba de clasica ținută de ceremonie – black tie, costume de epocă mai puţin formale, rochii flapper, franjuri sau pene. În plus, doamnele îşi pot asorta ţinutele cu bijuterii elegante, inspirându-se din catalogul de produse Stil Diamonds. Nu degeaba se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei!

Meniu „D’ale Micului Paris”

Varieté d’amouse-bouche (selectie de 8 aperitive)

Fel principal, la alegere
Rata „french cancan” (pulpa de rata confiata, servita cu piure de mazare si sos de fructe de padure)
Le plat de la mer (file de somon, servit cu creveti si orez)
Muschiulet de porc „sous vide” cu arome orientale (Muschiulet de porc in crusta de fistic, cartofi gratinati, mix de salata verde)

Desert Moulin rouge

Share:
Facebook
YouTube
Instagram