La vie en rose

VINERI 6 OCTOMBRIE 2023
21:00
Restaurant Elisabeta
La vie en rose
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru artiști, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. 

Seara frantuzeasca cu muzica live
Durata: 1h 30min (fara pauza)
Cu:
Madalina Coca – voce
The Cabarets:
Alexandru Constantinescu – tobe
Tudor Nitu – chitara
Radu Virsta – chitara bas
Marius Balint – clapa
Cristian Gorgon-Grigorescu – trombon
Bogdan Malacescu – trompeta
Beni Purdel – trompeta

Pret Bilet: 79 lei

Artista Madalina Coca, acompaniata de The Cabarets va sustine un concert cu muzica 100% frantuzeasca, un show original cu influente de jazz si caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat in cei 10 ani petrecuti in Franta.

Finalista de la „Vocea Romaniei” performeaza de mai mult de 20 ani pe scene atat in tara cat si in strainatate. Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica si a participat la o multitudine de concursuri si festivaluri unde a obtinut numeroase premii si trofee. In perioada in care a locuit la Paris, artista a dobandit cetatenia franceza si a avut diverse colaborari muzicale cu mai multe band-uri si artisti cunoscuti. Dupa performanta extraordinara de la Vocea Romaniei, Madalina decide sa revina in Romania unde continua bogata sa activitate muzicala si lanseaza de asemenea si o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume si Vocea Mea.

The Cabarets s-a infiintat in anul 2004, si este formata din 7 muzicieni talentati si pasionati (sectia ritmica: tobe, chitara bas, chitara, keyboard si pachet de suflatori : 2 trompete si trombon).

The Cabarets inseamna un show pus la punct dupa ani de experienta alaturi de muzicieni de valoare cu sute de concerte la activ atat in Romania, cat si in strainatate. The Cabarets sunt castigatorii „Premiului Presei” in cadrul Festivalului Mamaia la sectiunea „Creatie”. Alte colaborari de marca au fost alaturi de Wilmark si echipa lui de dansatori cat si aparitia in serialul „Umbre”. Pe plan international trupa The Cabarets a sustinut concerte de revista, spectacole de circ si cabaret in Lisabona, Qatar si Insulele Azore

Ultima comanda de mancare se face cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului, asa ca iti recomandam sa vii cu cel putin o ora inainte de inceperea spectacolului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea spectacolului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram