Regulament oficial al spectatorului

REGULAMENTUL OFICIAL DE PARTICIPARE LA SPECTACOLELE SI EVENIMENTELE RESTAURANTULUI ELISABETA

Restaurantul Elisabeta aduce in atentia dumneavoastra urmatoarele reguli de baza, obligatorii pentru toate persoanele care participa la spectacolele si evenimentele Restaurantului Elisabeta.

Prin participarea la spectacolele si evenimentele Restaurantului Elisabeta, spectatorii se obliga sa respecte prezentul regulament, pe tot parcursul prezentei in spatiul restaurantului. In caz de nerespectare a acestor reguli, restaurantul isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor sau excluderea acestora de la evenimentele desfasurate in salile si spatiile sale, fara a avea obligatia de a restitui contravaloarea biletului.

Accesul publicului la spectacolele Restaurantului Elisabeta se face exclusiv pe baza biletelor. Acestea pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului si Restaurantului Elisabeta (cu plata in numerar sau prin POS) sau online pe www.TeatrulElisabeta.ro si www.bilet.ro , in limita locurilor disponibile.

REZERVARI DE BILETE

Pentru spectacolele Restaurantului Elisabeta, se pot face rezervari de bilete prin email la adresa: contact@teatrul-elisabeta.ro sau telefonic la 0727 703 703. Rezervarile sunt valabile 48 de ore, iar locul in sala de spectacol este garantat doar prin cumpararea biletului.

In contextual epidemiologic actual, pentru respectarea normelor de distantare si pentru protectia dumneavoastra, numarul maxim de persoane care pot ocupa o masa este de 6 membri ai aceluiasi grup. Rezervarea biletelor este conditionata de achizitia  tuturor locurilor de la masa respectiva.

In cazul in care se doreste renuntarea la bilete, restituirea contravalorii biletelor se poate face doar daca s-a anuntat acest lucru cu minim 14 zile inainte de eveniment, exceptie fiind situatiile de forta majora sau caz fortuit.

ECHIVALAREA BILETELOR ACHIZITIONATE LA SPECTACOLELE ANULATE DIN CAUZA VIRUSULUI SARS-COV2

Conform ordonantei 70/2020, biletele la spectacolele anulate/suspendate, au valoare de voucher, egala cu contravaloarea biletelor achitate și au valabilitate extinsa, la oricare dintre spectacolele Restaurantului Elisabeta, pana la data de 30 septembrie 2021. Pentru a garanta accesul in sala de spectacol, acest lucru se poate face in limita locurilor disponibile, cu conditia de a anunta in prealabil prin email la adresa: contact@teatrul-elisabeta.ro sau telefonic la 0727 703 703, cu minim 10 zile inainte de eveniment, iar echivalarea se face exclusiv in baza biletelor de la spectacolele anulate/suspendate. Echivalarea biletelor este posibila, doar in format fizic, la casa de bilete a Teatrului si Restaurantului Elisabeta. In cazul in care noul bilet ales este la o categorie de pret mai mare decât valoarea biletelor, beneficiarul este obligat să achite diferenta de pret.

ACCESUL IN SALA DE RESTAURANT

Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achizitionat.

Pentru evitarea aglomeratiei cat si pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi, accesul in sala de spectacol se va face cu 2 ore inainte de inceperea reprezentatiei.

Neprezentarea la timp la spectacol nu da dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara. Dupa inceperea spectacolului, se pierde valabilitatea biletelor.

PREZENTA IN SALILE DE SPECTACOL

Clientii se obliga sa respecte regulile de buna purtare, sa mentina ordinea publica si standardele de conduita acceptate, reglementarile de securitate si de siguranta antiincendiu cat si reglementarile pentru prevenirea raspandirii viruslui SARS-CoV-2 pentru activitatile de preparare, servire si consum a produselor alimentare, bauturilor alcoolice si nealcoolice din unitatile de alimentatie publica.

Prin prezenta la spectacolele si evenimentele Restaurantului Elisabeta, clientul accepta sa fie filmat si/sau fotografiat in timpul acestora de catre persoane autorizate de reprezentantii restaurantului si permite utilizarea inregistrarilor foto/video/audio in scopuri promotionale.

MASURI DE PROTECTIE A CLIENTILOR IN CONTEXTUL EPIDEMIOLOGIC, PENTRU PREVENIREA CONTAMINARII/RASPANDIRII CU SARS-COV-2

  1. Accesul clientilor in incinta Restaurantului Elisabeta fara masca de protectie este strict interzis. Purtarea mastii este obligatorie pe durata deplasarii in spatiile comune (receptie, hol, toaleta, loc pentru fumat cat si pe traseul facut pana la masa).
  2. Pentru a fi cat mai eficienta, masca trebuie purtata astfel incat sa acopere atat nasul, cat si gura.
  3. La intrarea in unitatea de alimentatie publica se va face un triaj observational al clientilor, iar accesul clientilor cu semne vizibile de infectie respiratorie va fi interzis, conform Ordinului Ministrului Sanatatii si al ministrului afacerilor interne nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS-CoV-2 pe durata starii de alerta;
  4. Este recomandata utilizarea dispozitivelor cu produse de dezinfectare a mainilor ce se afla la intrarea in unitatea de alimentatie publica, pe mese si la grupurile sanitare, conform instructiunilor de folosire;
  5. Se interzice consumul de produse stand in picioare, pentru a minimiza circulatia in interiorul unitatii;
  6. Se interzice consumul de alimente/bauturi la bar si se limiteaza interactiunea persoanelor stand in picioare; pentru comenzi va rugam sa va adresati ospatarului alocat mesei dumnevaoastra;
  7. Se interzic activitatile de divertisment (dans) in cadrul restaurantului;
  8. Se recomanda plata cu cardul catre personalul de servire;
  9. Este recomandat sa mentineti distanta fizica de 1,5 m intre clienti  si in toate spatiile comune.
  10. Atat clientii cat si operatorii economici au obligatia sa respecte orarul de lucru cu publicul si restrictiile stabilite prin hotarare a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, la propunerea Grupului de suport tehnico – stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei sau a comitetului judetean/al municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta, respectiv ora limita 24 00.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ocuparea locurilor se va face cu rezervare anterioara, conform regulamentului casei de bilete sau cu inscriere la sosire in registrul intocmit, cu respectarea prevederilor Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (colectare date de contact pentru minim o persoana pentru fiecare masa), astfel incat sa se evite aglomerarile la intrarea in unitate si sa se faciliteze ancheta epidemiologica in cazul aparitiei unui caz de imbolnavire intre clientii localului.

Reprezentantii Teatrului si Restaurantului Elisabeta isi rezerva dreptul de a interveni, in cazul nerespectarii prezentului regulament.