Regulament oficial al spectatorului

REGULAMENTUL OFICIAL DE PARTICIPARE LA SPECTACOLELE SI EVENIMENTELE RESTAURANTULUI ELISABETA

Restaurantul Elisabeta aduce in atentia dumneavoastra urmatoarele reguli de baza, obligatorii pentru toate persoanele care participa la spectacolele si evenimentele Restaurantului Elisabeta.

Prin participarea la spectacolele si evenimentele Restaurantului Elisabeta, spectatorii se obliga sa respecte prezentul regulament, pe tot parcursul prezentei in spatiul restaurantului. In caz de nerespectare a acestor reguli, restaurantul isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor sau excluderea acestora de la evenimentele desfasurate in salile si spatiile sale, fara a avea obligatia de a restitui contravaloarea biletului.

Accesul publicului la spectacolele Restaurantului Elisabeta se face exclusiv pe baza biletelor. Acestea pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului si Restaurantului Elisabeta (cu plata in numerar sau prin POS) sau online pe www.TeatrulElisabeta.ro si www.bilet.ro , in limita locurilor disponibile.

REZERVARI DE BILETE

Pentru spectacolele Restaurantului Elisabeta, se pot face rezervari de bilete prin email la adresa: contact@teatrul-elisabeta.ro sau telefonic la 0727 703 703. Rezervarile sunt valabile 48 de ore, iar locul in sala de spectacol este garantat doar prin cumpararea biletului.

In cazul in care se doreste renuntarea la bilete, restituirea contravalorii biletelor se poate face doar daca s-a anuntat acest lucru cu minim 14 zile inainte de eveniment, exceptie fiind situatiile de forta majora sau caz fortuit.

ACCESUL IN SALA DE RESTAURANT

Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achizitionat. De asemenea exista posibilitatea de a sta la aceeasi masa cu persoane necunoscute, acest lucru fiind vizibil din schema salii online.

Pentru evitarea aglomeratiei cat si pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi, accesul in sala de spectacol se va face cu 2 ore inainte de inceperea reprezentatiei.

Neprezentarea la timp la spectacol nu da dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara. Dupa inceperea spectacolului, se pierde valabilitatea biletelor.

PREZENTA IN SALILE DE SPECTACOL

Clientii se obliga sa respecte regulile de buna purtare, sa mentina ordinea publica si standardele de conduita acceptate, reglementarile de securitate si de siguranta antiincendiu cat si pentru activitatile de preparare, servire si consum a produselor alimentare, bauturilor alcoolice si nealcoolice din unitatile de alimentatie publica.

Prin prezenta la spectacolele si evenimentele Restaurantului Elisabeta, clientul accepta sa fie filmat si/sau fotografiat in timpul acestora de catre persoane autorizate de reprezentantii restaurantului si permite utilizarea inregistrarilor foto/video/audio in scopuri promotionale.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ocuparea locurilor se va face cu rezervare anterioara, conform regulamentului casei de bilete sau cu inscriere la sosire in registrul intocmit, cu respectarea prevederilor Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (colectare date de contact pentru minim o persoana pentru fiecare masa), astfel incat sa se evite aglomerarile la intrarea in unitate si sa se faciliteze ancheta epidemiologica in cazul aparitiei unui caz de imbolnavire intre clientii localului.

Reprezentantii Teatrului si Restaurantului Elisabeta isi rezerva dreptul de a interveni, in cazul nerespectarii prezentului regulament.

Facebook
YouTube
Instagram