Regulament SARS-CoV-2

Dragi spectatori,

Avand in vedere masurile hotarate de autoritati pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV-2, va informam ca Teatrul Elisabeta este nevoit sa impuna regulile stabilite de CNSU, pentru toate spectacolele programate la sediu in perioada ce urmeaza. Pentru a fi la curent in timp real, va rugam sa urmariti informatiile publicate de autoritati sau cele comunicate pe canalele noastre oficiale.

Astfel, in salile de spectacol ale Teatrului si Restaurantului Elisabeta, vor avea acces  doar persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau  se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2.

Dovada vaccinarii sau trecerii prin boala se realizeaza prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi verificat de organizator prin aplicatia mobila de verificare, iar in cazul cetatenilor straini si apatrizi definiti potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitara din afara Romaniei unde a fost administrat vaccinul sau, dupa caz, a documentului care atesta trecerea prin boala prezentat in limba tarii respective si in limba engleza.

*Exceptie de la regulile de mai sus, fac copii cu varsta mai mica sau egala de 12 ani.

Va reamintim ca purtarea mastii este obligatorie!

Spectatorii care NU se incadreaza in niciuna dintre situatiile de mai sus, vor putea utiliza biletele achizitionate la una dintre reprezenatiile urmatoare, atunci cand situatia epidemiologica ne va permite. Pentru a putea transforma bilete achizitionate in credite, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa rezervari@teatrul-elisabeta.ro, pana la data la care urma sa aibe loc spectacolul pentru care ati achizitionat bilete. Bilete achizitionate de la casa de bilete vor putea fi echivalate, la cererea dumneavoastra, la o alta reprezentatie. In acest sens, va rugam sa solicitati acest lucru la adresa de email rezervari@teatrul-elisabeta.ro sau la numarul de contact 0727 703 703.

Sa ne revedem cu bine!