Despartiti din dragoste

DUMINICA 10 DECEMBRIE 2023
21:00
Restaurant Elisabeta
Despartiti din dragoste
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru actori, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

O comedie savuroasa despre dragoste, prietenie si dorinta de a avea tot ce e mai bun pe lume fara niciun sacrificiu

Regie: Marius Gilea
Tip spectacol: comedie
Durata: 1h 20min (fara pauza)

Distributie:

Marius Gîlea
Ana Odagiu
Conrad Mericoffer

Pret Bilet: 59 lei

Sinopsis

O comedie savuroasa despre dragoste, prietenie si dorinta de a avea tot ce e mai bun pe lume fara niciun sacrificiu. Iata personajele: un barbat de varsta mijlocie, care si-a ratat toate sansele in viata, fostul lui coleg de liceu care pare sa aiba tot ce-si poate dori si sotia acestuia, o intelectuala cu multe regrete, dar plina de dorinta de a iubi. Ei sunt protagonistii care te vor face sa razi pana la lacrimi. O noua super comedie cu Ana Odagiu, Conrad Mericoffer si Marius Gilea.

Spectacolul face parte din conceptul „Pofta de teatru”, in care „gurmanzii” pot savura comedii originale, in timp ce se bucura de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comanda de mancare se va prelua cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram