O noapte la operă

VINERI 23 FEBRUARIE 2024
21:00
Restaurant Elisabeta
O noapte la operă
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru artisti, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

Tip spectacol: o calatorie in universul cantonetelor napoletane si al muzicii de opera
Durata: 1h 30min

Cu:
Alexandry Nagy – tenor
Stefan Lamatic – bas
Constantin Doppler – bas-bariton
Maria Radeanu – soprana
Constantin Pastrama – tenor
Bogdana Grecova – pian

Pret Bilet: 79 lei

Sinopsis

“O noapte la Opera” este un spectacol-calatorie in universul cantonetelor napoletane si al muzicii de opera. Arii celebre, precum “La donna e mobile” sau „O mio babbino caro” vor fi interpretate de tinerii artisti aflati sub coordonarea actorului, regizorului si tenorului Alexandru Nagy.

Maria Radeanu (soprana), Constantin Pastrama (tenor), Bogdana Grecova (pianista), Constantin Doppler (bas-bariton), Ștefan Lamatic (bas) si Alexandru Nagy (tenor) aduc odata cu prezenta pe scena Restaurantului nu doar atmosfera si eleganta tipice spectacolelor de opera, ci si prospetimea si stralucirea tineretii.

“O noapte la Opera” va imbina universul clasic cu efervescenta moderna, oferind spectatorilor un spectacol elegant, dinamic si unic.

Ultima comanda de mancare se va prelua cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram