Probleme in Paradis

MIERCURI 13 MARTIE 2024
20:00
Restaurant Elisabeta
Probleme in Paradis
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru actori, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

La Casa de Pompe Funebre “Paradis” se dezlantuie iadul!

Adaptare dupa un text de Anatoliy Krim
Regie:
 Vlad Ianuș
Tip spectacol: comedie

Distributie:

Valya: Raluca Ghervan
Liza: Madalina Bors
Arkadi: Dorin Enache
Grisha: Vlad Ianus

Pret Bilet: 69 lei

Sinopsis

Un barbat este adus pentru procesiunile funerare de catre sotia sa. In timp ce o asistenta medicala se ocupa de el, consolatorul de vaduve din pachetul all-inclusive incearca sa-si faca meseria. Cat efort pentru nimic! Barbatul se trezeste dintr-o mahmureala crunta direct in mijlocul pregatirilor si a unor invitati cu totul neasteptati. In acest caz, ar fi mai bine sa fuga sau sa-si insceneze propria inmormantare?

Te asteptam la o comedie neagra, care vorbeste despre viata si moarte, dar si despre alegerile care ne pot baga, uneori, in pamant.

Spectacolul face parte din conceptul „Pofta de teatru”, in care „gurmanzii” pot savura comedii originale, in timp ce se bucura de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comanda de mancare se va prelua cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram