Aproape rude

JOI 28 MARTIE 2024
20:00
Restaurant Elisabeta
Aproape rude
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru actori, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

Ai grija in papucii cui te pui!

Regie: Raluca Ghervan
Adaptare dupa textul „Totul e relativ” al autorului Alan Ayckbourn
Tip spectacol: comedie

Distributie:
Greg: Alexandru Prica
Ginny: Doina Teodoru
Philip: Andreas Petrescu
Sheila: Costina Cheyrouze

Pret Bilet: 69 lei

Sinopsis

Ginny si Greg se iubesc, dar la fel o fac si Ginny cu Philip, si Philip cu Sheila. “Aproape rude” este o comedie care imbina situatiile comice cu cinismul sentimentelor… relative. Cand Greg gaseste o pereche de papuci sub patul lui Ginny, lucrurile incep sa ia o intorsatura neasteptata: pentru a-si ascunde infidelitatea, Ginny minte ca sunt papucii tatalui ei.

Plecand pe urmele iubitei, Greg da nas in nas cu cel pe care il crede tatal lui Ginny – amantul, care joaca rolul figurii paterne. Doar ca… nimeni nu i-a spus si sotiei lui, Sheila, despre tot acest spectacol. Motiv pentru care intalnirea dintre Greg, Ginny, Philip si Sheila devine una pe cat de amuzanta, pe atat de exploziva.

Spectacolul face parte din conceptul „Pofta de teatru”, in care „gurmanzii” pot savura comedii originale, in timp ce se bucura de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comanda de mancare se va prelua cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram