Nevasta mea e suvaneza

JOI 21 MARTIE 2024
20:00
Restaurant Elisabeta
Nevasta mea e suvaneza
Cumpara si rezerva online

Cumpara de la casa de bilete

Interesat de urmatoarea reprezentatie?

Din respect pentru actori, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

O poveste de dragoste fara o cearta sanatoasa, nu e o poveste de dragoste!

Regie: Serban Puiu
Tip spectacol: comedie
Durata: 1h 30 min (fara pauza)

Distributie: 
Nathalie – Maria Magdalena Tapu
Jean-Luc – Dorin Enache
Cristophe – Alexandru Prica
Patricia – Teodora Daiana Pacurar

Pret Bilet: 69 lei

Sinopsis

In orice preparat dulce se pune și un varf de sare. Patricia și Christoph știu asta – de-aceea se cearta tot timpul. Inclusiv la cina cu prietenii logodiți ai lui Christoph. Pentru a condimenta seara, Patricia pretinde ca este o imigranta din țara imaginara Șuvenia, care nu știe decat limba materna – ceea ce ii pune in dificultate pe ceilalți trei și da naștere unor situații amuzante și, in final, unui dezastru.

Cu ce ai asorta o comedie franțuzeasca cu dichis și farse dezastruoase? Noi iți recomandam File de somon in crusta de verdețuri și migdale cu spanac franțuzesc.

Spectacolul face parte din conceptul „Pofta de teatru”, in care „gurmanzii” pot savura comedii originale, in timp ce se bucura de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comanda de mancare se va prelua cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului.

Share:
Facebook
YouTube
Instagram